Nincs magabiztos mosoly, fehér fogak nélkül!

Sokszor halljuk, hogy mosolyunk árul el rólunk a legtöbbet. De mit is jelent ez valójában?  A szép fogak növelik a kiegyensúlyozottságot, és önbizalmat adnak. A tökéletes fogsor mindenki számára nagy érték, hiszen felszabadult mosoly nélkül sem a magánéletben, sem a munka világában nem tudunk igazán magabiztosan mozogni.

Bizonyára legtöbben szeretnénk fehérebb fogakat, de sokszor nem tudjuk mivel is jár ez a procedúra. A hófehér mosoly sokáig nem tartozott abba a kategóriába, ahol jelentős változást lehet elérni, de a Diamond Coco-val már otthon, kényelmesen és elérhető áron varázsolhatjuk fogainkat még ragyogóbbá.

Diamond Coco

A Diamond Coco fő hatóanyaga a kókuszhéjból készült aktívszén. Először furcsa ötletnek tűnhet szenet tenni a fogainkra, de pont ez felelős az elszíneződések eltávolításáért és nem mellesleg a kinézete is nagyon menő fogainkon. Bár először, ránézésre fura ízre számítunk, teljesen íztelen így ettől sem kell tartani.

A termék továbbá nem tartalmaz hidrogén peroxide-ot ezáltal nem károsítja a fogakat, fogzománcot, káros mellékhatása NINCS! Használata elősegíti a megfelelő szájhigiéniát, méregteleníti a szájüreget és felveszi a harcot a rossz lehelet ellen.

Használata is rendkívül egyszerű. A nedves fogkefét bele kell mártani az aktív szénbe és 3 percen keresztül dörzsöljük vele a fogainkat. Használat után a takarítás kicsit időigényes, de a végeredmény mindenképp kárpótol.

Hatása már az ELSŐ használat után is látható, persze nem lesz egyből vakító fogsorunk, de mindenképp megéri kipróbálni a Diamond Coco otthoni fogfehérítő szettet.

 

 

 

(Forrás: pszfonline.hu)

Szólj hozzá

-