GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket amik felmerülhetnek bennetek

Miért válasszam a Diamond Fogfehérítést?

A Diamond Fogfehérítés termékei felhasználóbarát, de mégis a fogfehérítésben hatékony összetevőkből áll.

Biztonságos?

Termékeink az EU-s szabályoknak megfelelve rendelkezik termékinformációs dossziéval, biztonsági jelentéssel és CPNP regisztrációval, használatát bátran ajánljuk érzékeny fogúaknak is. A termékeink mikrobiológiai, challenge, hatástani, csomagolóanyag stabilitás és kompatibilitási vizsgálatokon átestek. A termékek Peroxide-ot nem tartalmaznak.

Meddig tart a kezelés?

- A Diamond Coco esetében mindössze 3 percet vesz igénybe egy kezelés.

- A Diamond Fogfehérítő Szett esetében 45 percet vesz igénybe egy kezelés.

 

Hatásos?

Termékeink egy független akkreditált labor vizsgálatai alapján is fehérítik a fogakat. Emellett vásárlói visszajelzések alapján akár már az első használatot követően eredményes a kezelés.

Hogyan érhetem el a legjobb eredményt?

A Diamond Coco-t napi egyszer ajánlott alkalmazni a fő étkezést követően 30 perccel. A Diamond Fogfehérítő Szett-et szintén napi szinten lehet alkalmazni a kívánt fehérség elérésig. A legjobb eredmény eléréséhez termékeink kombinált használatát javasoljuk, így a kívánt hatás biztosan nem marad el!

Hogyan tudok rendelni?

A termékeinket utánvétellel és bankkártyás vásárlással is megrendelheted webáruházunkon keresztül. Külföldi megrendelés esetén nincs lehetőség utánvételre csupán bankkártyás fizetésre és hagyományos átutalásra.

Mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás?

Magyarország teljes területén minden csomagot 1 munkanapon belül szállítunk ki, külföldi megrendelés esetén az Európai Unió tagállamaiba a kiszállítás 2-5 napot vesz igénybe.