Otthoni fogfehérítés vagy rendelői fogfehérítés a jobb?

Nem szeretnénk zsákba macskát árulni vagy bárkit félrevezetni, bátran kijelentjük, hogy nincs tökéletes válasz erre a kérdésre, mindegyik kezelésnek megvannak az előnyei és a hátrányai is egyaránt.

A válasz az, hogy nem csak egy helyes módszer létezik. A megfelelő kezelés kiválasztása tőled függ - az igényeidtől, a ráfordított időtől és pénztől, valamint a fogaid állapotától.

A Fogfehérítés után érdeklődőkkel kapcsolatosan gyakran tapasztaljuk, hogy nem tudják eldönteni, hogy az orvosi fogfehérítést vagy az otthoni kozmetikai fogfehérítést válasszák.

Orvosi fogfehéríéts

Az orvosi fogfehérítés során mivel a fogorvos felügyeli az eljárást, erősebb fehérítő megoldást lehet használni, mint amit az otthoni kezelésre alkalmas készletek tartalmazhatnak. Ez egyben előnyt, de hátrányt is jelent mivel erősebb szert alkalmaznak a fogak fehérítése során, ami könnyedén fogérzékenységhez vagy a fogak károsításához vezethet.  

 

Otthoni fogfehérítés

 

Az otthoni fogfehérítés ideális azoknak, akik a saját maguk által megválasztott időpontban, akár a mindennapi tevékenységük közben minimális vagy elhanyagolható fogérzékenység során szeretnék fehéríteni a fogaikat kedvező áron.

A Diamond Coco használata bizonyítottan egy független akkreditált labor vizsgálatai alapján is fehéríti a fogakat, továbbá a vásárlói visszajelzések alapján is, akár már az első kezelést követően eredményes lehet a kezelés.

 

Az otthoni fogfehérítés eljutott arra a szintre, hogy feltudja venni a versenyt, sőt sok esetben versenyelőnyre is szert tud tenni az orvosi fogfehérítéssel szemben.