táblázat

Termékről

A Diamond Fogfehérítést azoknak ajánljuk, akik elégedetlenek a fogaik színével és gyors, hatékony valamint biztonságos megoldásra vágynak elérhető áron.

A Diamond Fogfehérítő Szett hatásai:

  • Elősegíti a fehérebb fogakat
  • Antibakteriális hatása meggátolja a baktériumok elszaporodását

További információk a termékről

 

Szállítási információk

GLS HázhozszállításGLS Házhozszállítás (Díjtalan)

A kiszállítás rugalmas kézbesítéssel történik melynek lépései a következők:

  • A GLS futárszolgálat a megadott e-mail címen értesít a kiszállítás várható időpontjáról és lehetőséget ennek módosítására. 
  • A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.
  • A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

Egyéb szállítási mód igénybevételéhez keresd ügyfélszolgálatunkat

További szállítási információk

Fizetési információk

Bankkártyás fizetés SimplePay bankkártyás fizetés
  • Egyszerű és biztonságos fizetés bankkártyával. Webáruházunk fizetést előkészítő oldaláról az OTP Mobile által üzemeltetett SimplePay fizetőoldalára irányít át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. Fizetéskor cégünk nem jut hozzá fizetési adataidhoz.  

    Elfogadott kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express.
Utánvét (+1 munkanap)gls_logo
  • Ha ezt a fizetési módot választod, akkor az áru átvételekor a futárszolgálat kézbesítőjének kell kifizetni a megrendelés ellenértékét. A futárszolgálat kézbesítője az átvett pénzösszegről nyugtát ad a részedre, s a fizetéssel egy időben adja át a megrendelést is.