Amit tudni kell a fogfehérítésről

Miért válaszd a Diamond Fogfehérítést?

Egy felmérés szerint a mosolyodat, fogaid ápoltságát az elsők között nézik meg a nők és férfiak egyaránt. Egy fehér, egészséges, tiszta fog nem csak másoknak lesz szembetűnő, hanem neked is önbizalmat ad. A fog a férfiak és nők számára egy igazi kincs, érdemes hát törődni vele. Add meg neki azt a plusz gondoskodást, amitől olyan erős, egészséges és hófehér lehet, hogy mindenki téged irigyel majd! 

Biztonságos, Hatásos

Büszkén mondhatjuk, hogy több fogfehérítő készítménnyel ellentétben a Diamond Fogfehérítés termékei az EU-s szabályoknak eleget téve rendelkezik CPNP regisztrációval, termékinformációs dokumentációval, biztonsági értékeléssel, hatástani vizsgálattal és a további értékesítéshez elengedhetetlen vizsgálatokkal és dokumentumokkal.

Tapasztalataink szerint mindkét fehérítési eljárásunkkal akár már az első használatot követően látható változást lehet elérni. A Diamond Coco használata bizonyítottan egy független akkreditált labor vizsgálatai alapján is fehéríti a fogakat, továbbá a vásárlói visszajelzések alapján, akár már az első kezelést követően eredményes lehet a kezelés.

A fogak elszíneződésének okai

A fogaink elszíneződésének okai többnyire életmóddunkkal és szokásainkkal kapcsolatos tényezőkre vezethetők vissza. Fogaink elszíneződéséért nagymértékben felelős a nem megfelelő technikával végzett fogmosás, a hiányos szájhigiénia, a különböző elszíneződést okozó élelmiszerek és italok fogyasztása, a bakteriális fertőzéssel járó fog- és ínybetegségek, valamint a dohányzás, amely számos egyéb fogászati probléma kialakulásához is vezethet.

 

A fogak természetes színe

A fogak látható színét számos egymással összefüggő tényező adja. A fogak színe folyamatosan változik a korunk előrehaladtával, fiatalabb korban a zománc felsőbb rét egei kevésbé károsodottak, azonban idővel lekopnak a felsőbb rétegek, nő a fogak áttetszősége, egyre láthatóbbá válik a dentin színe, és telítettebbé válik a fog. Ezért az idősebbek fogai telítettebbek, ezáltal kevésbé világosak, ugyanis az öregedéssel lecsökken a zománc természetes vastagsága.

Az emberek fogainak színe genetikailag eltérő, így egyes esetekben csupán komoly károsítás eredményeként lehetséges a fogak fehérítése. A piacon található fogfehérítők értékesítése és használata során szükséges szem előtt tartani azt, hogy az adott termék a fogakat milyen mértékben károsítja, azaz milyen anyagokat használnak a fogak fehérítése érdekében.

Érdemes feltenni magunkban a kérdést:  „Megéri fogainkat károsítás árán is fehéríteni?

Termékeink segítségével elérheted a számodra kívánt fehérséget fogaid károsítása nélkül, és a megfelelő szájhigiénia mellett hosszan megőrizheted fehérségüket.

Termékeinkről részletesebb információt az alábbi linkekre kattintva találsz: 
Diamond Fogfehérítő Szett
Diamond Coco 

 

Külső elszíneződést okozó tényezők

gondolkodó lány
A fogelszíneződés a tej- és maradófogak zománcának és dentinének elváltozása, amely kialakulhat a fogak fejlődése alatt, illetve előtörésük után.

A külső elszíneződést általában olyan színező anyagok okoznak, melyek a fog szerkezetének külső felszínén találhatóak, az oka minden esetben a nem megfelelő szájhigiénia és a fogak felszínére káros anyagok túlzott bevitele.

Termékeink a külső elszíneződés ellen hatásosak, különösen az egyes ételek, italok dohányzás, baktériumok, fém ionokat tartalmazó készítmények és a gyógyszerek okozta elszíneződések ellen.

A kívánt fogfehéredés a felsorolt esetekben biztosan nem marad el.

Az alábbi három esetben ajánljuk termékeink használatát:

  • A fog felszínéhez kapcsoló anyagokkal szemben, amelyek színe megegyezik az okozott elszíneződés árnyalatával. Ilyenek például a tea, kávé, vörösbor, kromogén baktériumok, fémek és egyéb színezőanyagokat tartalmazó ételek és italok.

  • Olyan anyagok, melyek a fog felszínéhez kapcsolódva változtatják meg a fogaink színét, Ilyen például a cukor mely megtapad és idővel elsötétedik.

  • Olyan színtelen anyagok melyek kötődnek a foghoz, és kémiai reakciók során okoznak színváltozást. Ilyenek például a szénhidrátban gazdag ételek (banán, burgonya), ónfluorid és klórhexidin.