A Diamond Fogfehérítés környezetbarát lágysörtés bambusz fogkeféje 100%-ban lebomló bambusz nyéllel. Megelőzi a rossz leheletet, eltávolítja a plakkot és megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását.

A termék használatával leválthatod a műanyag fogkeféket, melyeknek lebomlása akár 300 évig is eltarthat

Az egyedülálló, speciálisan tervezett fogkefe segítségével minden esetben első osztályú természetes gondoskodást adhatsz fogaidnak. Kellemes fogmosást kívánunk!

Mint minden fogkefét, azt ajánljuk hogy ezt is 3 hónap után cseréld le. Ha elhasználódott, a műanyag sörtéket távolítsd el egy fogóval vagy törd le a fejet és dobd a kommunális hulladék közé, a nyelet pedig egyszerűen komposztálhatod.

Szállítási információk

GLS Rugalmas házhozszállítás GLS Házhozszállítás (1 munkanapos)

 • A GLS futárszolgálat a megadott e-mail címen értesít a kiszállítás várható időpontjáról, valamint lehetőséget biztosít ennek módosítására. 
 • A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.
 • A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban
*A délután 14:00-ig leadott rendeléseket belföldön a következő munkanapon kézbesítjük.

Belföldön

(Magyarország teljes területén)
1 200 Ft
 • Garantált 1 munkanapos kiszállítás
 • Rugalmas kézbesítés / Akár csomagpontra is
 • 10.000 Ft felett ingyenes

Az Európai Unió területén

(Kivéve Magyarországon)
3 500 Ft
 • 3-4 munkanapon belül
 • 3-4 munkanapon belül
 • 15.000 Ft felett ingyenes

Fizetési információk

Banki utalás Raiffeisen Bank logo
 • Ha ezt a fizetési módot választod, akkor átutalással kell kifizetned a megrendelésedet, amelynek részleteit a visszaigazoló e-mailben is elküldünk. A vásárlás összegét a következő számlaszámra kell utalnod: 12010659-01534739-00100009 (Raiffeisen Bank) Kedvezményezett neve: Health Point Kft.
 • Kérjük, hogy a közlemény mezőbe írd be a megrendelés azonosító számát, melyet e-mailben is megkapsz. A megrendelt árut az ellenérték beérkezését követően indítjuk el.
Befizetés bankfiókban 
 • Bármelyik Raiffeisen bankfiókban kényelmesen be tudod fizetni rendelésed ellenértékét a 12010659-01534739-00100009 számlaszámra. Befizetéskor vidd magaddal személyigazolványod és lakcímkártyád és kérd az ügyintézőt, hogy a közlemény mezőbe írja be rendelésed azonosító számát (ezt e-mailben kapod meg a rendelésed visszaigazolásakor). A megrendelt árut a befizetést követően indítjuk.
Bankkártyás fizetés SimplePay bankkártyás fizetés
 • A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Utánvét gls_logo
 • Ha ezt a fizetési módot választod, akkor az áru átvételekor a futárszolgálat kézbesítőjének kell kifizetni a megrendelés ellenértékét. A futárszolgálat kézbesítője az átvett pénzösszegről nyugtát ad a részedre, s a fizetéssel egy időben adja át a megrendelést is.

Gyakran együtt vásárolt

27.500Ft
3 elemhez
Bambusz fogkefe

1.500Ft

vagy